Nezařazené

Batožina na dovolenke

Už tu máme leto a je čas na oddych a poriadnu dovolenku. A veľa z nás v tomto období chodí niekam na dovolenku alebo krátky výlet. Často krát tam ľudia chodia lietadlom takže väčšinou sú to také krátke lety a zo sebou si môžete zobrať len príručnú batožinu. Väčšinou baby majú problém sa zbaliť do nejakého malého kufríka alebo malej tašky tak som sa rozhodol o tom napísať článok tipy ako sa zbaliť čo najviac prakticky a tak ušetriť veľa, veľa miesta vo vašej batožine.

Tieto všetky tipy o ktorých Vám tu budem písať sú nazbierané počas toho keď sme niekam cestovali alebo išli na výlet.

pláž

1.Oblečenie
Do lietadla je ideálny malý kufrík splna rozmery. Ako prvé si povieme ako si v ňom poukladať oblečenie. Dobrý spôsob je že si všetky veci zrolujete a naukladáte vedľa seba.To Vám ušetrí miesto a budete mať väčší prehlaď o veciach.

2.Kozmetika v kufri
Ak máte nejakú kozmetiku ktorá sa môže rozbiť zrolujte aj tu do oblečenia, a tak bude v bezpečí.

3.Bunda
Tip ako ušetriť miesto na bunde je jednoduchý. Stačí ju dať do sáčku z plastovým zipsom a postupným stlčením všetok vzduch vyfučať.

4.Tenisky
Do tenisiek môžete napchať všetko č Vás napadne. Napríklad ponožky, voňavku, alebo okuliare. Noa aby Vám tenisky nezašpinili oblečenie dajte si ich do plastového sáčku.

5.Šperky
Pokial máte nejaké šperky a nechcete aby sa vám zamotali použite krabičku na lieky.Odelite si tak šperky a tak sa nezamotajú.

kufr

6.Make – Up a odličovač
Nikdy si neberte zo sebou veľké balenie kozmetiky. Super je že si do malej nádobky dáte malé množstvo aké spotrebujete. Do jednej si dajte make-up a do druhého krém.

7.Malé nádobky
Všetky malé fľaše si prelejte do malých. Ideálne aby každá fľaška bola do 100 mll.Aby ste sa v nádobkách vyznali nalepte si na každú menovku. Pokiaľ Vám z nejakej fľašky tečie stačí ak si dáte na uzáver potravinársku fóliu.Ak máte fľašu s pumpičkou použite jeden trik. Dajte si na ňu štipec z vlasou a zabránite tak stlačenie pumpičky.

Podobné príspevky