Produkty

Prečo by sme mali venovať pozornosť práve zábradliu?

Ak žijete iba v malom byte, určite oceníte lodžiu, ktorá je oázou uprostred chaosu. Nerezove zabradlie na balkon je prvá vec, ktorej je treba venovať pozornosť.

Ale aké sú jeho ďalšie úlohy?
Najmä bezpečnosť, ktorá zabezpečuje výber správnych a kvalitných materiálov. Balustráda z nehrdzavejúcej ocele je obzvlášť obľúbená. Vyzerá na prvý pohľad trochu industriálne, ale môžete takto vytvoriť romantickú atmosféru, napríklad pomocu kvetín.
Výplň nám potom zaistí zabezpečenie súkromia. Budete chránení pred všetkými zvedavcami z ulice. Určite sa však pravidlo nevzťahuje čím vyššie, tým lepšie. Okrem ochrany vášho súkromia, musí tiež plniť svoju funkciu a dodať vám dostatok svetla pre váš byt. Pre každého zákazníka je možné poskytnúť bezpečné a zároveň veľmi pohodlné riešenie.

terasa

Zvážte dobre dostupné materiály
Pre domy, ktoré sú určené na renováciu, sa často stretávame s pozinkovanou koľajnicou, ktorá nie je veľmi dobre udržiavaná a často vykazuje známky hrdzavenia. Poškodenie potom dokončia najmä ďalšie zásahy, ako sú vŕtanie otvorov na zasklievanie alebo prídavné sušičky.
V súčasnosti veľa zákazníkov uprednostňuje hliník, ktorý je takmer bezúdržbový.

A čo plnenie
· Najlacnejšie riešenie muriva – ale vyzerá to príliš masívne, tiež znižuje celkový priestor vo vnútri lodžie.
· Môžete ľahko vynechať výplň – tu je cena oveľa nižšia.
· osadené výplne pomocou Conex (bezpečnostné sklo s vnútornou fóliou) alebo FunderMax (fasádna doska s širokou škálou farebnosti -100% odolná proti vlhkosti) – oba materiály vyhovujú rázovým skúškam

žena

Skúste systémové riešenie
To vám ušetrí veľa času. Okrem klasického zábradlia si môžete kúpiť ďalšie doplnky, ako sú držiaky boxov alebo držiaky na satelit. Všetko, čo budete mať v rovnakom dizajne, sa zhoduje do najmenších detailov.
Konečne budete mať plne k dispozícii nádherne bývanie za priaznivú cenu.

Podobné príspevky